suomeksi | in English

D.O.F. tech Oy

D.O.F. tech Oy on vuonna 1992 perustettu ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa rakennusalan laskenta- ja mitoitusohjelmia teräs-, puu- ja betonirakenteiden suunnitteluun. Tarjoamme myös ohjelmistokehityspalvelua ja konsultointia asiakkaan tarpeiden mukaan .

Tietosuojaseloste / henkilötietojen käsittely

25.5.2018 voimaan astuneen Tietosuojalain (GDPR) mukainen tietosuojaseloste palveluidemme toiminnasta on luettavissa tästä.

Ajankohtaista

Uusien 2018 energiamääräysten mukainen energialaskenta (Energiaselvitys, energiatodistus, tasauslaskenta jne) on tarjolla osoitteessa www.laskentapalvelut.fi. Sieltä löydät myös tiedot aiheeseen liittyvistä koulutustilaisuuksista ja tietenkin myös vanhan 2013 määräysten mukaisen laskennan. Palvelusta on mahdollista saada myös maksullinen laajempi versio jossa mukana mm. tallennusoikeus ja ARA:aan siirtotoiminto.Palveluista löytyy myös mm. DOF-LÄMPÖ ohjelman ja DOF-TERÄS ohjelmien pilviversiot sekä n. 40 muuta rakennusalan ammattilaisen apuohjelmaa. Lisätietoja palvelusta saat soittamalla numeroon 0208 - 363 001 tai 040 - 5888 004.

Viimeisimmät ohjelmat ja päivitykset

Näin saat ohjelmat käyttöösi